Onafhankelijkheid, professionaliteit, kennis van zaken en betrokkenheid zijn de pijlers onder mijn dienstverlening.

Als mediator ben ik solution focussed. Dat betekent dat de nadruk meer ligt op het komen tot een oplossing, zonder daarbij de problemen en de persoonlijke aspecten uit het oog te verliezen. Partijen bevinden zich in een vervelende situatie waar ze zo goed en zo spoedig mogelijk uit willen komen. Ik ben een open en toegankelijke persoon met een pragmatische en resultaatgerichte instelling waarmee ik in staat ben de deelnemers op een efficiënte en professionele manier zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Daarmee help ik partijen door te dringen tot waar het werkelijk om gaat en te verschuiven van tegen elkaar naar samen tot een oplossing.

Vanuit mijn ruime ervaring als HR professional en arbeidsjurist heb ik een gedegen kennis van de aspecten die bij arbeidskwesties een rol spelen en inzicht in de belangen die voor zowel werknemer als werkgever op het spel staan.

Vanuit mijn achtergrond als bedrijfsjurist ben ik goed ingevoerd in de commerciele en zakelijke belangen die bij zakelijke kwesties een rol spelen.

Mijn Clienten: ik ben werkzaam binnen een breed terrein van instellingen en bedrijven, o.a Woningcorporaties, MKB bedrijven (onder ander via  MKB doorgaan), Non-Profit (zorg) instellingen, Culturele instellingen, Financiële instellingen, Verzuim/re-integratiebedrijven, Arbo-instellingen. 

Ik ben MfN geregistreerd en ADR certified mediator.

Naast mijn werkzaamheden als  mediator zet ik mij in als vrijwilliger-buurtbemiddelaar via de stichting BeterBuren ter beslechting van burengeschillen in Amsterdam Oost. 

tel: 0612965587

mail:kmmediation@icloud.com