Salon bij De Mediators te Amsterdam!

hoogte-kadijk-breed-540x360kopieMet genoegen kondig ik de eerste “Salon” aan die ik samen met De Mediators, een mediatorcollectief te Amsterdam waarbij ik ben aangesloten, organiseer voor relaties en geïnteresseerden. Salon betekent voor ons een meeting met professionals en relaties in een informele sfeer waarbij een presentatie of een workshop wordt gegeven.Wij zijn er trots op dat wij organisatiepsychologe Carlijne Philips bereid hebben gevonden deze Salon voor ons te verzorgen. De Salon is vooral bedoeld voor (HR) managers en/of advocaten die werkzaam zijn binnen het arbeidsrecht.
Carlijne zal een anderhalf uur durende interactieve presentatie geven over de werking van het brein. Hoe ons brein bepaalt hoe we luisteren, praten, oplossingen bedenken, onszelf in de hand houden en omgaan met stress. Juist waar het gaat om complexe- of stresssituaties of wanneer piekprestaties moeten worden geleverd kan zij haarfijn uitleggen wat er zich allemaal in ons hoofd afspeelt. Dat inzicht geeft ons de mogelijkheid daarop empathisch, maar ook efficiënt en effectief te reageren.
Aan de hand van verrassende voorbeelden en oefeningen zal zij laten zien hoe wij door onze conditionering vanuit vaste patronen acteren en hoe het daardoor juist flink mis kan gaan.

De Salon vindt plaats op 27 oktober as, van 17:00 uur tot 19:00 uur (met uitloop) op ons kantoor aan de Hoogte Kadijk 155 te Amsterdam. We ronden af met een borrel en versnaperingen, opgeluisterd door “live” muziek.

De workshop geeft:
inzicht in de waanzinnige vermogens, maar ook de grenzen van ons brein
concrete handvatten voor een fit en effectief brein
inzicht in condities waarbinnen het brein floreert en daarmee versterkt in  contacten met relaties, cliënten en medewerkers.

Carlijne is gepromoveerd organisatiepsychologe en zelfstandig werkzaam als coach, trainer en adviseur aan managers en professionals. Zie voor meer informatie haar website: http://www.carlijnephilips.nl. Meer informatie over De Mediators vind je op www.de-mediators.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *